ТВІЙ ШЛЯХ – ТВОЯ ДОРОГА ТДАТУ – ТВОЯ ПЕРЕМОГА

Кожнийвипускник школи мріє про престижну високооплачувану роботута професійну кар’єру, що дозволить йому заробляти таку кількість грошей, яка надасть фінансову можливість здійснювати його бажання, бути фінансово незалежним від батьків і у майбутньому їм допомагати.

Для того, щоб почати здійснювати свої мрії, випускнику школи потрібно вибрати затребувану на ринку праці професію, яка буде актуальною протягом багатьох років та поступити в університет, який може надати необхідні теоретичні знання та практичні уміння і навики, щоб бути висококваліфікованим спеціалістом та відповідати вимогам роботодавців на ринку праці і завдяки цьому влаштуватись на роботу.

Викладачі кафедриМехатронні системи та транспортні технологіїТаврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторногопрофесор Анатолій Панченко,професор Анжела Волошина,доцент Олег Болтянський,старший викладач Ірина Мілаєва,старший викладач Сергій Волковпроводять активну профорієнтаційну роботу з випускниками шкіл Кам’янсько-Дніпровського району. Активно співпрацюють з відділами освіти ОТГ тадиректорами шкіл.Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців.

авдяки активній профорієнтаційній роботі викладачівкафедри МСТТвипускники шкіл Кам’янко-Дніпровського району навчаються на всіх факультетах ТДАТУ імені Дмитра Моторного.

Зустрічі зі школярамизавжди є теплими, приємними і позитивними. Сподіваємося, що талановита молодь буде й далі наслідувати приклад своїх земляків – вступатиме до ТДАТУ та досягатиме висот у навчанні, кар’єрі та суспільно-політичному житті.

Стрельчук Богдан, 21 АІ (випускник Заповітненської ЗОШ) 2019 рік

Дума Анна, 11 ХТ (випускниця Заповітненської ЗОШ) 2020 рік

Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.