Профорієнтація

Світ професій

Профорієнтація- що це таке? У кожного в житті настає момент, коли треба визначатися з майбутньою професією. Ця тема є особливо актуальною завжди, адже від цього залежить успішність людини. Дуже легко помилитися, особливо у такому незрілому віці. І саме тому існує програма профорієнтації.

З15 лютого по 15 березня 2021 року стартував Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир» . В рамках цього місячника в КЗ "Заповітненській ЗОШ І-ІІІ ступенів" пройшов ряд заходів. На тому тижні учні старшої ланки мали змогу випробувати себе в ролі кухарів, адже в школі було організовано майстер-клас. Для його проведення до школи була запрошена майстер- Носенко Інна Радимірівна. Учні із задоволенням прийняли участь у процесі приготування, навчились сервіровці столу і складанню серветок.Також в нашій школіпедагог – огранізатор О.В.Мірошникпровеламайстер-клас з декоративно-ужиткового мистецтва. Творчі діти мали можливість проявити себе. Практичний психолог,Колодяжна Руслана Юріївна,провела анкетування серед учнів 9-11 класів "Визначення типу професii" та тренінг для учнів 11 класу "Світ професій".

До КЗ«Заповітненської ЗОШІ-ІІІступенів" завітали представники Таврійського Державного Агротехнологічного університету ім. Дмитра Моторного. Учні 11 класу вже встигли написати Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації. Також до нашої школи завітали представники Запорізької обласної служби зайнятості. Для учнів 8 класу було організовано квест«Ким бути?». Його провелаЗавідувач сектору активної підтримки безробітних-Козоровська Юлія Григорівна. Не забув про нашу школу і ДНЗ"Великобілозірський професійний аграрний ліцей".

Вибір професіїї-важливий вибір життя. Дякуємо всім, хто завітав та допомагав у проведенні місячника профорієнтації «Професійний орієнтир"!Сподіваємось, учні нашої школи не пожалкують про свій вибір.

Учениця 11 класу

КЗ «Заповітненської ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Плюта Анна

/Files/images/106.jpg

/Files/images/107.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.