День самоврядування

Діти - наше все!

2 жовтня наша школа, немов за помахом чарівної палички, перетворилася на місце, де дітей вчать не вчителі, а діти. За великі вчительські столи сіли учні 9-11 класів, які відповідально поставилися до своєї роботи та цікаво й креативно провели уроки.

За тиждень до дня самоврядування у КЗ “Заповітненській ЗОШ І-ІІІ ступенів” відбулася передвиборча кампанія. У «директори» школи балатувалися учні 11 класу Макаренко Павло Павлович та Курган Поліна Василівна, які створили власні партії: « Олімп» та «Лідер» відповідно. Учням школи сподобалися обіцянки Павла Павловича, але хлопець не зміг взяти на себе обов’язки директора за станом здоров’я і Поліна Василівна прийняла пост. З самого ранку учительську заповнювали щасливі новоспечені вчителі. Деякі учні проводили перший урок в житті і дуже хвилювалися. Учні, які побули в ролі вчителів зрозуміли, як це важко і пообіцяли надалі вести себе достойно.Вони зрозуміли, щонасправді, праця вчителя – важка і наполеглива, адже потребує змістовних знань свого предмета, любові та терпіння до дітей, постійного саморозвитку. А день учнівського самоврядування – це хороша школа для кожного школяра, яка приносить незабутні враження та життєвий досвід.

Але все пройшло чудово. Після уроків вчителів чекав концерт. Кожен клас підготував номер художньої самодіяльності. На святі лунали пісні про вчителів та найкращі слова подяки і шани. Від всьго педагогічного колективу до дітей звернувся директор школи Малий Володимир Федорович. Він сказав, що учитель – це людина, яка працює в команді, є наставником і партнером. І день самоврядування показав злагоджену командну роботу. Діти дуже постаралися, провели уроки та привітали вчителів із професійним святом .

/Files/images/51.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.