Привітання з закінченням 2019-2020 навчального року

Дорогі учні, шановні педагоги, батьки!

Щиро вітаємо вас із закінченням 2019-2020 навчального року!

Він подарував всім нові знання, нові враження, нові плани на майбутнє. Цей навчальний рік був непростий. Всім прийшлося пройти крізь певні труднощі, але ми разом навчилися знаходити шляхи їх подолання. Навчальний рік дав нам нові знання та вміння, об’єднав зусилля вчителів, батьків, учнів.

Висловлюємо безмежну подяку педагогам за їх щоденну, кропітку, самовіддану, невтомну, творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які віддавали своїм вихованцям.

Ми дякуємо батькам за розуміння, допомогу, терпіння. Ви стали нашими союзниками і помічниками в цей непростий час. Всім батькам зичимо здоров’я, добробуту в ваших родинах, щоб діти виправдали батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Випускників вітаємо з закінченням школи і бажаємо, щоб ваш життєвий шлях був щасливий, наповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, плани, будете гарними творцями свого життя.

Всім учням бажаємо гарного і цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу шкільного життя.

Адміністрація Заповітненської школи

Кiлькiсть переглядiв: 9

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.