Чарівне новорічне свято

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашій школі.

28 та 29 грудня чарівне дійство завітало до учнів Заповітненської школи. Діти, одягнені у яскраві новорічні костюми, побували у справжній новорічній круговерті. Відомі казкові персонажі - Маша, Ведмідь, Дід Мороз та Снігуронька із розважальною програмою «Маша і ведмідь швидкі на допомогу» завітали в гості до учнів 1 – 7 класів, подарували море емоцій, гарного настрою, пісень і хороводів. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах. Кульмінацією свята було новорічне привітання від Діда Мороза та вручення солодких подарунків дітлахам. Для учнів 8-11 класів школи був організований «Святковий батл років». Діти з задоволенням грали, співали, танцювали, показували новорічні сценки. Свято пройшло в добрій, дружній атмосфері.

Під час останніх двох тижнів в школі працювала «Майстерня Діда Мороза» та «Пошта Діда Мороза». Усі бажаючі змогли привітати один одного із святами. Також учнями нашої школи була зроблена новорічна фотозона.

В Заповітненській ЗОШ цього року свята розпочалися в незвичайному режимі – без глядачів, але діти були задоволені та веселі. Всі бажали один одному в Новому році щастя, здоров'я, успіхів і гарно зустріти Новий рік в родинному колі. Всім класним керівникам та класоводам велика вдячність за співпрацю і за вашу роботу!
Відділом освіти було надано ялинку та новорічні подарунки для учнів 1 – 4 класів.
Щира подяка за підтримку у проведенні Новорічного свята сім’ї Дадікян. Дадікян Геворг Мігранович став спонсором нашого свята.

Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця!

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.