Святковий концерт до Дня працівників освіти

/Files/images/244504240_1064029157684767_167886739591857959_n.jpg

На початку жовтня ми щороку відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. День вчителя вже давно став знаком всенародної шани і вдячності до тих, хто сходинка за сходинкою супроводжує дитину на її життєвому шляху, відкриває захоплюючий світ знань, допомагає мудрою порадою та радіє за успіхи своїх вихованців.

Святковим дарунком став концерт « Міні Оскар 2021», в якому взяли участь учні нашої школи а саме: Кутішевська Вікторія , Полегенька Вікторія, Шульга Альона, Денисенко Ганна, Микола Журба,Тетяна Кийкова, Марія Прожога , Роман Меркуш,Владислав Тіхий, Дадікян Ельвіра, Калініна Ксюша,Сосна Ганна, Курган Ульяна, Стрільчук Анна, Ревіде Емірвелієва, Данил Гапоненко, Олександр Іванов, Цокур Владислав , Вакуленко Максим, Панов Євген,Бойко Кирил, Євгенія Пупишева,Віолета Наугольна, Олена Дума, Мірошник Анастасія та Вікторія, Соколова Даша, Коваль Аріна, Смірнова Діана , Тарасенко Аліна ,Кисельова Вікторія, Подорожко Ганна та наш діджей школи Тарасенко Богдан. Дякуючи цим талановитим учням привітання було казковим та цікавим !
З привітальним словом до вчителів, викладачів звернувся наш директор школи Малий Володимир Федорович, побажав трудової наснаги, мирного неба над головою, сімейного благополуччя та гарних успіхів в робочому процесі.
Всі учні вклали у виступ чимало зусиль радуючи різними видами творчості а зокрема танцями різного ассортименту від класики у виконанні юнаків до сучасного естрадного жанру. Також пережили один день з учителем фізкультури та занурились в світ кіно .
Свої привітання та вдячність педагогам висловили всі учні а зокрема учні 11 класу подарувавши всім вчителям квіти на завершення ношого концерту .
Кiлькiсть переглядiв: 17

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.